Μετά τη νίκη εκτός έδρας με 3 – 0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο προπονητής της ΑΕΚ είπε ”Έμεινα ικανοποιημένος… ” Χθες, μετά την ήττα εντός από τον Βόλο ο Ματίας Αλμέιδα είπε ”Πρέπει να μάθουμε… Δεν είχαμε καλά τελειώματα… ”. Οι δυο δημόσιες τοποθετήσεις του υπεύθυνου για την αγωνιστική αξιοπιστία της ομάδας λένε πολλά. όσο κι αν θεωρηθούν υποκριτικές, ψεύτικες και επηρεασμένες από το αποτέλεσμα. 

Για όσους βλέπουν μπάλα το τελευταίο που λαμβάνεται υπ’ όψιν στην κριτική μιας ομάδας είναι το αποτέλεσμα. Ή κοροϊδεύει ή δεν ξέρει τι του γίνεται όποιος στέκεται στο αποτέλεσμα. Παίζει, βέβαια, και η περίπτωση να εξαπατά συνειδητά καλυπτόμενος από το αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως αυτή η ΑΕΚ, που δεν πάει πουθενά, επανέλαβε τον αγωνιστικό της εαυτό στο δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ομάδα έχασε δικαιολογημένα από τον Βόλο με 1 – 0 και είναι η ίδια, η απολύτως ίδια με εκείνην τη δυσλειτουργική που κέρδισε  3 – 0 στη Λαμία. Ο υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η ΑΕΚ, ο Αργεντινός τεχνικός, είπε πως ”Δεν είχαμε καλά τελειώματα”. Απευθύνεται σε άσχετους.

Στα τελειώματα κρίνεται η ομάδα με υψηλούς στόχους και με ρόστερ – σαν της ΑΕΚ – πράγματι άξιο για τον τίτλο. Δεν κρίνεται στην κατοχή της μπάλας, όταν αμέσως μετά το γκολ ο Βόλος ήταν αναμενόμενο να αποσυρθεί στην περιοχή του αντίπαλος μεγάλης ομάδας εκτός έδρας. Το σκορ έμεινε το ίδιο, δεν έγινε 2 – 0 διότι έλειψε η τόλμη από τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλευτούν την ολοφάνερη ανικανότητα των γηπεδούχων. Όχι να σκοράρουν, αλλά να αναπτυχθούν ορθολογικά.

Η ΑΕΚ έμοιαζε με τυφλό που προσπαθούσε να βρει το δρόμο του χωρίς να τον οδηγεί εκπαιδευμένο σκύλος ή χωρίς να κρατά στο χέρι ένα μπαστούνι στήριξης. Αέρα πατέρα και ό,τι βγει ήταν οι επιθετικές εξορμήσεις της ΑΕΚ, η οποία έχασε τα αυγά και τα πασχαλιά όταν με το που βγαίνει από τα αποδυτήρια, από τα πρώτα πρώτα κιόλας λεπτά έβγαλε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό. Περίεργο για το φαβορί του αγώνα. Οι παίκτες της ΑΕΚ ξοδευόντουσαν σε διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή φανερώνοντας μια ανασφάλεια για τη συνέχεια, Αντί να είναι ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι έδειξαν στους αντιπάλους ότι δεν ήταν βέβαιοι για την έκβαση της αναμέτρησης,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη φώτο, σε πρώτο πλάνο, ο σκόρερ, ένας εργάτης του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 29χρονος Σέρβος Μίλος Ντελέτιτς, που από την Λάρισα είχε πάει στην ΑΕΚ και πριν βρεθεί στην ΠΑΕ του Αχιλλέα Μπέου έπαιξε δανεικός σε Αστέρα και Λαμία.

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Άντρας, αλλά δεν υπάρχει ρούχο αντρικό στην γκαρδερόμπα του, διάβασε apodytiriakias.gr

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΥΧΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΔΕΡΟΜΠΑ ΤΟΥ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης