Πότε θα φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος; Κανείς δεν ξέρει. Το πιθανότερο να μην το γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Μαρινάκης πόσα χρόνια θα μείνει ακόμα στον Ολυμπιακό; Άγνωστο κι αυτό. Δεν θα είναι μεγαλομέτοχος μέχρι το τέλος της ζωής του. Ποιος το λέει αυτό; Η πραγματικότητα. Δηλαδή;

Κανένας δεν έβαζε στοίχημα ότι θα ‘ρθει η στιγμή να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Έγινε, όμως. Έκπληξη κι όταν ο Κόκκαλης αποφάσισε να πουλήσει το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα γίνονται. Και το πιο απίθανο. Αυτό είναι το πρώτο μάθημα. Το άλλο μην παίρνεις τοις μετρητοίς τι λένε όποιοι. Δεν γίνονται πρόωρες εκλογές, λέει ο πρωθυπουργός και μετά από ένα μήνα τις αναγγέλει. Συνήθως αυτό συμβαίνει.

Κουράστηκα, είχε πει ο Κόκκαλης, θέλω να φύγω, και παίζανε για να αναλάβουν την ΠΑΕ ο Λαυρεντιάδης ο υπόδικος, οι Αγγελόπουλοι του μπάσκετ, ο Μαρινάκης. Ο μίστερ Intracom, που δεν ξέρουμε αν ήθελε να δώσει την ομάδα επειδή κουράστηκε, είχε ξεκαθαρίσει δημόσια ότι αποκλείεται η περίπτωση Μαρινάκη. Ο καθένας και το παιχνίδι του. Όπως παιχνίδι είχε κάνει και ο Μαρινάκης με δημόσιες τοποθετήσεις σε βάρος του Κόκκαλη, ενώ ήταν σε διαπραγματεύσεις μαζύ του. Όπως παιχνίδι έκανε και ο Κόκκαλης όταν αρχικά έλεγε Δεν εγκαταλείπω, δεν δίνω τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης; Άγνωστο μέχρι πότε θα ταλαιπωρεί τον ΠΑΟΚ. Ένα χρόνο ακόμα, δέκα χρόνια ακόμα. Δεν ξέρεις, το ένα. Το άλλο δεν περιμένεις να σου το πει ο ίδιος ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης, ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, ο κάθε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΝΕΟΣ ΕΧΘΡΟΣ εν όψει στον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης