Έγινε θαύμα! Η Ελένη Φουρέιρα έμεινε έγκυος... μόνη της!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, 16:13
Έγινε θαύμα! Η Ελένη Φουρέιρα έμεινε έγκυος... μόνη της!

Το γράφουν και σε τίτλους. Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.  Δεν ντρέπονται; Όχι δεν ντρέπονται. Τι να ντραπούν, την ασχετοσύνη τους; Μα, δεν το ξέρουν οι άσχετοι ότι είναι αγράμματοι.

Η μπάλα βγήκε κόρνερ και λέει ο αγράμματος σπήκερ: Το πρώτο κόρνερ του αγώνα. Που το ξέρεις, κύριε αστοιχείωτε, ότι θα κτυπηθούν κι άλλα κόρνερ στη συνέχεια; Και μάγος να είσαι δεν το λες αυτό.

Όπως και το άλλο. Σκοράρει η ομάδα και ακούς τον αγράμματο να λέει από την τηλεόραση το κουφό: Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού. Έχουν τη δημοσιογραφική σιγουριά ότι η ομάδα θα βάλει κι άλλα γκολάκια.

Λένε ότι η τραγουδίστρια θα κάνει το πρώτο της παιδί. Που το ξέρετε ότι η τραγουδίστρια θα κάνει και δεύτερο παιδί; Και να το ξέρεις δεν το λες. Ύστερα είναι και το άλλο κουλό. ''Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί''. Μόνη της το έκανε το παιδί που θα γεννήσει;  Κάτι έκανε και ο σύντροφος της. Δεν είναι ενός η δουλειά. Το παιδί τους, λοιπόν, είναι το σωστό, όχι παιδί της, ούτε παιδί του.

........................................

Ο Ολυμπιακός με τρύπιο βρακί ποια τύχη να έχει, διάβασε apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, 16:17