Πήρε ισοπαλία 1-1 προχθές η εθνική ομάδα στις Βρυξέλλες (φώτο) από το Βέλγιο και ΟΥΔΕΙΣ στην Ελλάδα είδε τη μεγάλη και μαύρη αλήθεια. Όλοι, κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι, άρχισαν να βαράνε το ίδιο τουμπερλέκι. Πολύ καλή η εθνική, έδωσε ελπίδες για το αύριο, μας άρεσε αυτή η ομάδα, αισιοδοξία για το μέλλον μπλα, μπλα, μπλα.

Για ποια εθνική τα σάλια; Ο ΠΑΟΚ, δίνω την… αποκλειστική πληροφορία, πήρε το κύπελλο και τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα. Φοβερό, ε; Ποιο είναι το φοβερό; Ο Άρης τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αυτό! Ποιο είναι αυτό που δεν υπάρχει πουθενά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εθνική στο ματσάκι κόντρα στο Βέλγιο χρησιμοποίησε 17 διεθνείς. Και ΚΑΝΕΝΑΝ από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Αυτό τι σημαίνει; Τι άλλο πάρα τη χαμηλή ποιότητα του πρωταθλήματος.

Τρεις του Ολυμπιακού (Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας), δύο της ΑΕΚ (Γαλανόπουλος, Μάνταλος) κι ένας από τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σαλιάκας) μέσα στην 17αδα που φόρεσε φανέλα με το εθνόσημο. Οι υπόλοιποι διεθνείς είναι οι ξενιτεμένοι. Οι Βλαχοδήμος, Κ. Παπαδοπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σιώπης, Ζέκα, Γιαννούλης, Μπακασέτας, Παυλίδης και Πέλκας. 

………………………………….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ο Mr Bean του… Σύριζα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης