Έγιναν λάθη, λένε, στον Σύριζα. Ανοησίες. Κανένα λάθος δεν έκανε το κόμμα. Και οι αντίπαλοι, και οι ίδιοι οι συριζαίοι, παραδέχονται γκέλες που τους κόστισαν για να δικαιολογήσουν την καταστροφή. Το συγκλονιστικό κατρακύλισμα. Ένα πρώην κυβερνητικό κόμμα πήγαινε για την πρωτιά κι έχασε με 20 μονάδες διαφορά.

Μ’ ένα τέτοιο αποτέλεσμα όταν μιλάς για… λάθη είναι σα να παραδέχεσαι πως έχεις να κάνεις με καφενείο. Κάποια ψησταριά όχι σε γωνία, αλλά σήμερα εδώ, αύριο εκεί και μεθαύριο αλλού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σύριζα είναι μεγάλο κόμμα, έχει σπουδαία στελέχη και έμπειρα, και έσοδα εκατομμύρια ευρώ. Μην τρελαθούμε, ότι είναι της πλάκας ιστορία. Αν έγινε ένα ένα λάθος, αυτό ήταν πως δεν κατάφερε να κάνει τη μεταγραφή Κώστα Καραμανλή. Στην ομάδα υπέγραψε μόνο ο γίγαντας Αντώναρος. Η αλήθεια είναι πως συμφώνησαν στη μεγάλη πολιτική προσωπικότητα του Αντώναρου με τη σκέψη, με τη σιγουριά πως θα ακολουθούσε και ο πρώην πρωθυπουργός. Τη τελευταία στιγμή χάλασε η δουλειά με τον Κώστα κι αυτό, ναι, κόστισε στον Σύριζα. Με Αντώναρο μέσα στην ομάδα και χωρίς Καραμανλή, οι ψηφοφόροι δεν πείστηκαν πως ο Τσίπρας είναι ικανός να κάνει την αλλαγή.

…………………………….

Εκλογική μπαρούφα για τον λαό η… ”Αλλαγή”, διάβασε apodyriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ”ΑΛΛΑΓΗ” | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης