Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τη δίκη με την πρώην σύζυγο του, επίσης ηθοποιό, κι όχι μόνο ηθοποιό, την κυρία Άμπερ Χέρντ. Γράψε λάθος. Καμία δίκη, που κράτησε έξι εβδομάδες δεν κέρδισε ο σπουδαίος ηθοποιός του σινεμά. Ποια αλήθεια που έλαμψε και ποια δικαίωση του σταρ. Δεν υπάρχουν αυτά. Ο νικητής, ο μέγας νικητής είναι η ομάδα δικηγόρων του κατηγορούμενου σταρ.

Με κακοποιούσε σεξουαλικά με διάφορα… αντικείμενα και με πλάκωνε στο ξύλο. Αυτά υποστήριζε η πρώην και ζητούσε 15 εκατομμυριάκια δολαριάκια. Έχασε, όμως. Όχι, δεν έχασε. Αυτή που έχασε ήταν η ομάδα δικηγόρων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι το κάνουν οι δικηγόροι. Αυτοί έδωσαν τη δική τους μάχη για να πείσουν τους ενόρκους. Όχι για να θριαμβεύσει η δικαιοσύνη. Όχι για να πάρει την παρτίδα ο πελάτης τους. Για πάρτη τους δουλεύουν τα δικηγορικά γραφεία.

Η κυρία που έχασε τη δίκη και τα φράγκα που διεκδικούσε από τον Τζόνι Ντεπ είπε πως η ετυμηγορία οφείλεται στην επιρροή και την ισχύ του πρώην συζύγου της. Τι να πει; Ο δε Τζόνι Ντεπ χαμένος βγήκε κι αυτός. Έπαθε το διασυρμό της ζωής του. Ο κόσμος έμαθε όλα όσα φρικτά και γελοία έκανε και όλα όσα υποχρεώθηκε να παραδεχθεί. Τι να την κάνει τη νίκη στο δικαστήριο, όταν έγινε ρεζίλι των σκυλιών σ’ όλο το γλόμπο

……………………………

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ”προκλήσεις” της νύχτας καταστρέφουν τους ποδοσφαιριστές στην Αγγλία, διάβασε apodytiriakias.gr

Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης