Η επιλογή του Λιονέλ Μέσι για νικητή της Χρυσής Μπάλας του Μουντιάλ από την FIFA προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ωστόσο ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια, με δηλώσεις του τόνισε πως το άξιζε ο παίκτης του.

«Πιστεύω πως βρίσκεται ήδη στο πάνθεον των κορυφαίων. Βρισκόταν εκεί πριν από το τουρνουά, αλλά θα βρίσκεται και μετά από αυτό. Νομίζω ότι άξιζε η Χρυσή Μπάλα. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που φτάσαμε στον τελικό. Ειλικρινά πιστεύω πως το αξίζει», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε σχετικά με το μέλλον του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα για το μέλλον μου, δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Αυτό που χρειάζομαι είναι ξεκούραση, να περάσω λίγο χρόνο με τους παίκτες και την οικογένειά μου».

Ενώ κλείνοντας δήλωσε πως: «Αισθάνομαι μεγάλη λύπη που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά νιώθω απεριόριστη τιμή για την ομάδα μας που έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά. Τους συγχαίρω. Είναι τιμή για το έθνος να έχει τέτοιους παίκτες και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το πώς έπαιξαν στο τουρνουά».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης