Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, με τον προπονητή των ΗΠΑ να χαρακτηρίζει ξεχωριστό παίκτη τον Έλληνα NBAer, δύο ημέρες πριν τη μονομαχία της ομάδας του με την Ελλάδα, για τη Β’ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας για τον τρόπο που προετοιμάζονται οι εθνικές ομάδες σε σχέση με το ΝΒΑ ο πολύπειρος προπονητής επισήμανε: «Οι παίκτες από το εξωτερικό που παίζουν στο ΝΒΑ είναι προφανώς καλοί, αλλιώς δεν θα ήταν εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τους καλούς παίκτες, ο Γιάννης είναι πολύ ξεχωριστός. Αλλά όταν παίζουν για τη χώρα τους, μας αρέσει να λέμε πως οι ΝΒΑers γίνονται σούπερ ήρωες!

Έρχονται κοντά και μέσω της σχέσης τους και της αντίληψής τους για το παιχνίδι, φτιάχνεται μια ομάδα που ο ένας ερωτεύεται τον άλλον, απολαμβάνουν να παίζουν μαζί. Πολλοί από αυτούς έχουν μεγαλώσει μαζί κι έχουν περάσει αρκετό καιρό παίζοντας μαζί και μπορείς να το δεις αυτό.

Όσον αφορά την προετοιμασία, κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Στο ΝΒΑ, ξέρεις κάθε βράδυ τα καλά και τα κακά κάθε ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά εδώ, κάθε ομάδα έχει διαφορετικό τρόπο που παίζει, οπότε είναι απόλαυση και πρόκληση μαζί, επειδή με κάθε ομάδα έχεις διαφορετικό… πόλεμο. Είναι πολύ ενδιαφέρον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης