Σε άνοδο παραπέμπουν τα futures των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών της Wall Street, ενώ οι επενδυτές αναμένουν τον νέο γύρο ανακοινώσεων εταιρικών αποτελεσμάτων και μια ομιλία-κλειδί του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

Συγκεκριμένα, τα futures του Dow Jones κερδίζουν 99 μονάδες, του S&P 5 μονάδες και του Nasdaq 20 μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Disney, η Electronic Arts, η Snap και η Spirit Airlines είναι μεταξύ των εταιρειών που θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματά τους μετά τη λήξη της συνεδρίασης στη Wall Street.

Χθες Δευτέρα, η Alphabet, μητρική της Google, ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενομένου κέρδη, ωστόσο, η μετοχή της προσυνεδριακά σημειώνει πτώση, καθώς ανακοίνωσε επίσης μείωση των τιμών για διαφήμιση και αύξηση κόστους. 

H JPMorgan μείωσε την τιμή-στόχο για την Alphabet στα 1.250 δολάρια από 1.270 δολάρια προηγουμένως, διατηρώντας, ωστόσο, σύσταση “overweight”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείωμά του ο αναλυτής Doug Anmuth αναφέρει ότι το δ’ τρίμηνο της Alphabet «εξακολουθεί να εμφανίζει προκλήσεις για την κερδοφορία» καθώς η εταιρεία είχε μια σειρά από ασθενέστερα των αναμενόμενων μεγέθη, όπως τα λειτουργικά έσοδα και τα περιθώρια. 

Οι επενδυτές παράλληλα θα στρέψουν το βλέμμα στην ομιλία του Αμερικανού προέδρου απόψε στο Κογκρέσο για την «κατάσταση του έθνους», σε αναζήτηση σχολίων για το εμπόριο και την οικονομία των ΗΠΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης