Ανακάμπτει μετά τις πιέσεις που δέχθηκε η μετοχή της Jumbo

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, 17:33
Ανακάμπτει μετά τις πιέσεις που δέχθηκε η μετοχή της Jumbo
Έντονες πιέσεις κυρίως μετά τις 12.30 το μεσημέρι δέχθηκε η μετοχή της Jumbo στον απόηχο των... δραστηριοτήτων Παπαευαγγέλου και τουλάχιστον μέχρι να διακινηθεί επαρκώς η ανακοίνωση της εταιρείας προς τις χρηματιστηριακές αρχές αλλά και να αλλάξει η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.

Η αγορά δείχνει τη δυσαρέσκειά της για τις δραστηριότητες του μέχρι σήμερα αντιπροέδρου της εισηγμένης και η μετοχή κινείται από την έναρξη της συνεδρίασης με απώλειες που ξεπερνούν το 3%, ενώ έφτασε ακόμη και στο -6%, αλλά όπως δείχνει και ο όγκος της υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές, των πωλητών και των αγοραστών.

Βέβαια, όπως παρατηρήθηκε νωρίτερα, η προσπάθεια της διοίκησης της Jumbo να απεμπλακεί από τις δραστηριότητες του Παπαευαγγέλου βοήθησαν τη μετοχή να περιορίσει τις πιέσεις, εντούτοις παράγοντες της αγοράς δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για το ότι μία ακόμη εισηγμένη εμπλέκεται έστω και έμμεσα με τις κινεζικές αρχές.


Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ.

Η εταιρεία σε ξεχωριστή ανακοίνωση αναφέρει εξάλλου ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του της 31/10/2018 αποδέχθηκε τη παραίτηση του κ. Παπαευαγγέλου Ευάγγελου (Αναπληρωτή Αντιπροέδρου) και αποφάσισε να συνεχίσει τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της εταιρείας χωρίς την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του, με επταμελή σύνθεση, μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, υπό την επταμελή σύνθεσή του, ως εξής:

Α. Τέσσερα (4) Εκτελεστικά μέλη:

1. Απόστολος- Ευάγγελος Βακάκης του Γεωργίου, επιχειρηματίας, Πρόεδρος.

2. Ιωάννης Οικονόμου του Χρήστου, δικηγόρος, Αντιπρόεδρος

3. Κωνσταντίνα Ντεμίρη του Σταύρου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

4. Σοφία Βακάκη του Απόστολου-Ευάγγελου, ιδιωτική υπάλληλος, Εκτελεστικό Μέλος.

Β. Τρία (3) ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη:

1. Νικόλαος Βελισσαρίου του Ιωάννη, οικονομολόγος.

2. Γεώργιος Κατσαρός του Σπυρίδωνος, οικονομολόγος.

3. Φώτιος Τζίγκος του Αθανασίου, φορολογικός σύμβουλος.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη σε ανάθεση αρμοδιοτήτων εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρείας σε μέλη του και σε υπαλλήλους της εταιρείας.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, 17:34