Τη νέα, ειδικά διαμορφωμένη, για να είναι πλήρως προσβάσιμη και άκρως φιλική στη χρήση της από άτομα με αναπηρία, ψηφιακή πλατφόρμα prosvasis.oaed.gr, θα παρουσιάσει αύριο, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στις 13:30, στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών του ΟΑΕΔ (Λεωφ. Γαλατσίου 19), ο διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κ. Χατζηδάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δ. Μιχαηλίδου, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γ. Σταμάτης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Σ. Κυμπουρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και τακτικός εκπρόσωπος της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, Ε. Αυγουλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη για τα ΑμεΑ, ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΑΕΔ είναι η πρώτη στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε με βάση το πλέον σύγχρονο πρότυπο προσβασιμότητας (WCAG 2.1 AAA) και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους αναγνωρισμένους διεθνώς κανόνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης