Την παράταση της διάρκειας της υφιστάμενης Εθνικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, έως τις 31 Αυγούστου 2020 υπέγραψε η πανελλήνια ομοσπονδία ξενοδόχων.

«Σήμερα που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την κρίση του κοροναϊού, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι εργασιακές σχέσεις και να στηριχθεί η ελληνική οικονομία, εργοδότες και εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία αποφασίσαμε να παρατείνουμε τη διάρκεια της υφιστάμενης Εθνικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, έως τις 31 Αυγούστου 2020», ανάφερε ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά την υπογραφή της παράτασης της ΣΣΕ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού (ΠΟΕΕΤ), ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε:

«Σε μια περίοδο νέας αβεβαιότητας και προκλήσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο (κοραναϊός, μεταναστευτικό) επιδεικνύουμε την ευθύνη μας να παραμείνουν ρυθμισμένες οι εργασιακές σχέσεις στις επιχειρήσεις μας και στέλνουμε ταυτόχρονα ένα ευρύτερο μήνυμα προς όλους.

Αποκρούουμε τον πανικό και συνεχίζουμε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον τουρισμό μας στο πιο υψηλό επίπεδο. Δίνουμε το παράδειγμα ότι πρέπει να στεκόμαστε δυνατοί απέναντι στις εξελίξεις. Στηρίζουμε την απασχόληση, θέτοντας πάντα ως πρώτη προτεραιότητά μας την προστασία της δημόσιας υγείας. Στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι, υπεύθυνοι και συνετοί για να είμαστε εμείς οι νικητές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης