Συνεχίστηκε και το 2022 η επιτυχημένη πορεία της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, με τη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων να ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας και προστίθεται ότι «Πέτυχε αύξηση παραγωγής στους περισσότερους άξονες λειτουργίας της, με τη σημαντικότερη ανάπτυξη να σημειώνεται στον κλάδο Υγείας, όπου το ποσοστό αύξησης ανήλθε στο 29,91 % σε σχέση με το 2021, ενώ στον κλάδο Πυρός το ποσοστό αύξησης ήταν 19,81%. Επίσης, οι αποζημιώσεις που κατέβαλε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για το έτος 2022 ανέρχονται στα 30 εκατ. ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση της ΜΙΝΕΤΤΑ αναφέρεται ότι «έχοντας σταθερή επιδίωξή της να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού, δημιούργησε και κατά το 2022 προϊόντα και καλύψεις τα οποία ανταποκρίνονται ουσιαστικά στις ανάγκες των καταναλωτών.

Στο παραπάνω πλαίσιο, εμπλούτισε τις προϊοντικές της λύσεις με προγράμματα για την ομαδική ασφάλιση αθλητών και μαθητών -τα  Athlete’s Pack & Student’s Pack, αντίστοιχα- αλλά και με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης κύριας κατοικίας Home Pack Apartment».

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΜΙΝΕΤΤΑ συμπεριέλαβε δύο νέες καλύψεις, χωρίς επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους, σε όλα τα πακέτα και σε όλες τις χρήσεις των ασφαλιστηρίων συμβολαίων Κλάδου Αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τις καλύψεις «Υλικές Ζημιές από υπαίτιο όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού» και «Υλικές Ζημιές από υπαίτιο όχημα με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης