Με το βουλευτή Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια συναντήθηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καρανίκας και τα μέλη του προεδρείου της ΕΣΕΕ, παρουσία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρου Καφούνη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε στα γραφεία της ΕΣΕΕ, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, όπως η υψηλή φορολογία, το παρεμπόριο και περιστατικά ανομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης μετά τη συνάντηση επεσήμανε ότι «η επίσκεψη του κ. Βασίλη Κικίλια στην ΕΣΕΕ δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Στη συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μια σειρά θεμάτων για την προστασία του νόμιμα στεγασμένου εμπορίου, τη δημόσια τάξη και ασφάλεια στα μεγάλα αστικά κέντρα και να διατυπώσουμε τις προτάσεις μας για την ενίσχυση των ΜμΕ, ενώ ταυτόχρονα να ακούσουμε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Είναι σημαντικό, τα προβλήματα των μικρομεσαίων της αγοράς να τεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης για την ανάπτυξη με στόχο την ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας».

Ενώ από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε ότι «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και απασχολούν χιλιάδες εργαζομένους. Οι έμποροι αγωνίζονται να κρατηθούν όρθιοι μέσα στην κρίση, ενώ η παρούσα κυβέρνηση αντί να τους επιβραβεύει, τους τιμωρεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται για πάση θυσία μείωση της φορολογίας και ενίσχυση των μέτρων αστυνόμευσης στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, έτσι ώστε να εμπεδωθεί κλίμα ασφαλείας. Εμείς θα ξαναφτιάξουμε τη μεσαία τάξη της χώρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης