Αστερίσκους στο πακέτο Τσίπρα βάζει το ΒΕΘ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 14:55
Αστερίσκους στο πακέτο Τσίπρα βάζει το ΒΕΘ

Για πακέτο παροχών που δίνουν ανάσα σε συγκεκριμένη μερίδα συμπολιτών μας, χωρίς όμως να συνεισφέρει, ουσιαστικά, στην πολύπαθη μεσαία τάξη, που έχει πληγεί από τη συνεχή αφαίμαξη των προηγούμενων ετών κάνει λόγο ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης αναφορικά με τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού, λίγες, μάλιστα, ημέρες πριν τις εκλογές.

«Αναμφίβολα είναι ευπρόσδεκτο κάθε τι που μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών μίας χώρας, ωστόσο το πακέτο παροχών της κυβέρνησης περιλαμβάνει "μισή" σύνταξη που μοιάζει περισσότερο με επίδομα και μειώσεις του ΦΠΑ, που δεν είναι ξεκάθαρο από πότε θα ισχύσουν» σημειώνει ο κ. Καπνοπώλης, υπογραμμίζοντας πως αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία και ο επιχειρηματικός κόσμος είναι μία αναπτυξιακή πολιτική και μέτρα μόνιμου χαρακτήρα που θα δώσουν οξυγόνο στο σύνολο των πολιτών.

«Δυστυχώς, χθες, δεν ακούστηκαν μέτρα ενίσχυσης της μεσαίας τάξης, δεν ειπώθηκε το παραμικρό για μείωση των συντελεστών φορολογικής κλίμακας, που μετ΄επιτάσεως ζητά η επιχειρηματική κοινότητα, δεν ακούστηκε  λέξη για μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως σε λίγες ημέρες έχουμε εκλογές και οι ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα μοιάζουν περισσότερο με προεκλογική παροχολογία» καταλήγει ο κ. Καπνοπώλης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 14:55