Tην υπογραφή της συμφωνίας πώλησης μετοχών για την εξαγορά του 100% της Cyta Hellas με την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ) ανακοίνωσε με τη σειρά της η Vodafone Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών, η Vodafone κατέθεσε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά, ύψους 118 εκατ. ευρώ, που αναδεικνύει την αξία της Cyta Hellas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα απαιτηθεί η συνακόλουθη έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας δήλωσε:

«H Vodafone Ελλάδας συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Η εξαγορά της Cyta Hellas, κατόπιν έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον στόχο μας για την ανάδειξη της Vodafone σε έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Παράλληλα, θα αποτελέσει ευκαιρία για τους εργαζομένους των δύο εταιριών να ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους, να αναδείξουν το ταλέντο και την εμπειρία τους, αλλά και να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους. Η επέκταση των δικτύων μας και η ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη Vodafone Ελλάδας και θα έχει σημαντικά θετικά αποτελέσματα για τη διευρυμένη βάση πελατών μας, αλλά και ευρύτερα για τους Έλληνες καταναλωτές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης