Η WATT+VOLT φαντάζεται ένα μέλλον ανθρώπινο, έτσι στοχεύει κάθε της πράξη να αφήνει και το οικολογικό της αποτύπωμα στην επόμενη γενιά.

Υποστηρίζει έμπρακτα τη δύναμη της ηλεκτροκίνησης και συμβάλει στο να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο δίνοντας  «ανάσες» αισιοδοξίας στο περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ένωσης Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) συνολικά το 2020, τα plug-in υβριδικά οχήματα αποτέλεσαν το 11,9% των συνολικών πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων σε ολόκληρη την ΕΕ, ενώ τα ηλεκτρικά οχήματα σημείωσαν παρόμοια αύξηση αντιπροσωπεύοντας το 10,5%.

Αντίστοιχα και στην Ελλάδα, το 2020 πουλήθηκαν 2.135 ηλεκτρικά αυτοκίνητα έναντι 480 οχημάτων το 2019 με αποτέλεσμα η αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων να καταγράψει σημαντική άνοδο της τάξης του 344 %, με την πρόβλεψη για τα επόμενα χρόνια να σηματοδοτεί μια ραγδαία αλλαγή στον κλάδο της αυτοκίνησης.

Η WATT+VOLT με την καινοτόμα και «έξυπνη» υπηρεσία Chargespot, υιοθετεί σαν βασική στρατηγική προτεραιότητας για τα επόμενα χρόνια την ανάπτυξη του μοντέλου αστικής αλλά και οικιακής φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της παρέχει πλήρη υποστήριξη του έργου, από τη μελέτη του χώρου τοποθέτησης του φορτιστή, την εγκατάσταση του αλλά και τη συνεχή υποστήριξη – συντήρηση του, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμος και ασφαλής προς τον τελικό χρήστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, που μπορεί να κατεβάσει κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό ή το tablet του από το Play Store και το App Store, οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης, έχοντας πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις που γίνονται μέλη του δικτύου Chargespot, αποκτούν έσοδα από τις φορτίσεις αλλά και οφέλη στον λογαριασμό ρεύματος με το πρόγραμμα Chargespot Business. Δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες τους και αποδεικνύουν έμπρακτα την πράσινη στάση τους απέναντι στο περιβάλλον.

Βασικός στόχος της WATT+VOLT, είναι η ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα με την τοποθέτηση 1.000 σταθμών φόρτισης στα επόμενα 2 χρόνια και πάνω από 5.000 στην 5ετία.

   Επίσης, βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η παροχή ενός δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελίξιμες πλατφόρμες τεχνολογίας για τη μέγιστη διευκόλυνση και  εξυπηρέτηση των πελατών της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης