Νέος διευθυντής δικτύου στη Vodafone Ελλάδας αναλαμβάνει ο Νίκος Πλεύρης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Πλεύρης αντικαθιστά τον Nic Tuca Vilceanu, ο οποίος αναλαμβάνει τον αντίστοιχο ρόλο στη Vodafone Ρουμανίας.

O Νίκος Πλεύρης εντάχθηκε στη Vodafone το 1996, προερχόμενος από την Αμερικανική AT&T και απασχολήθηκε σε πολύ σημαντικούς ρόλους στη Διεύθυνση Δικτύου. Το 2004 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Network Engineering στην Ελλάδα, από την οποία συντόνισε τη δημιουργία των δικτύων 3G και 4G στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2014 ορίστηκε Διευθυντής του Τμήματος Μετάδοσης και Μεταφοράς και εκπρόσωπος του Network Strategy Engineering (NSE) του Ομίλου Vodafone στην Ελλάδα, μίας παγκόσμιας δομής, που διαχειρίζεται -και από την Αθήνα- την κίνηση φωνής και δεδομένων εκατομμυρίων συνδρομητών σε όλο τον κόσμο.

Από τη θέση αυτή, την οποία θα διατηρήσει παράλληλα με τα καθήκοντά του, ο Νίκος Πλεύρης ηγήθηκε της σύγκλισης σταθερής και κινητής των δικτύων του Ομίλου Vodafone σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, είναι επικεφαλής του προγράμματος κατασκευής υποθαλάσσιων καλωδίων σε Αιγαίο και Ιόνιο, τα οποία θα προσφέρουν νέες δυνατότητες σε 10 ελληνικά νησιά και περίπου 1 εκατ. πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης