Το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2018 ανακοίνωσε η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ, γνωστοποιώντας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβάλει πρόταση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017.

Το οικονομικό ημερολόγιο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2017 της Εταιρείας θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athexgroup.gr) και της Εταιρείας (www.biokarpet.gr) την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018.

2. Η Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α΄Εξαμήνου 2018 θα δημοσιευτεί την Παρασκευή 28/9/2018.

3. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα υποβάλει πρόταση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων διαφοροποιηθεί με απόφασή της από την προαναφερθείσα πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα υπάρξει τροποποίηση του παρόντος και ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με καινούρια ανακοίνωση.

(*) Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει την παραπάνω ημερομηνία, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης