Τρεις σημαντικές διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, που προσέφερε στους επιβάτες της, έλαβε η ΑEGEAN στα «TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2019».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, οι επισκέπτες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου στον κόσμο ανακήρυξαν μέσω των αξιολογήσεων τους την AEGEAN σε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη

– Καλύτερη Business Class σε περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και

– Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιστότοπος TripAdvisor απονέμει τα βραβεία στις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με βάση την ποιότητα και τον αριθμό των κριτικών και των αξιολογήσεών τους από τους ταξιδιώτες, που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν εντός περιόδου 12 μηνών.

«Είμαστε υπερήφανοι που οι επιβάτες ξεχώρισαν την AEGEAN για ακόμη μια φορά στα φετινά “TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2019” ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Το 2018 μεταφέραμε 14 εκατ. επιβάτες συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι επιβάτες των πτήσεων μας, αναγνώρισαν εκ νέου αυτή την προσπάθειά μας», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN, Δημήτρης Γερογιάννης.

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε την AEGEAN, η οποία για ακόμα μία χρονιά διακρίθηκε στα βραβεία του Tripadvisor για τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως», δήλωσε ο Bryan Saltzburg, πρόεδρος της Tripadvisor Flights, Cruise & Car, και πρόσθεσε:

«Αυτό το βραβείο καταναλωτών αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, της παγκοσμίου φήμης ποιότητας και της καταπληκτικής αξίας της εταιρείας. Η ομάδα της AEGEAN θα πρέπει να είναι υπερήφανη για το βραβείο της, καθώς οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο δήλωσαν ότι αυτή η αεροπορική εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των προτιμώμενων αερομεταφορέων τους, όταν επιλέγουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης