Πιστό στο ραντεβού της προβολής και ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων παγκοσμίως, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ κέντρισε το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών στη μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών «Anuga 2017».

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ δημιούργησε ένα μοντέρνο περίπτερο γεμάτο… Ελλάδα και Ήπειρο στη μεγάλη εκδήλωση της Κολωνίας, συμμετέχοντας στην κατηγορία “DRINKS”, μεταξύ των κορυφαίων brands ποτών παγκοσμίως, διατρανώνοντας έτσι ότι τα ελληνικά προϊόντα διαθέτουν τη δυναμική για να πρωταγωνιστήσουν και στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στελέχη εισαγωγικών εταιρειών από την «οικοδέσποινα» Γερμανία, μεγάλες αλυσίδες λιανικών πωλήσεων και εμπορικοί επισκέπτες από πολλές εκ των 198 χωρών που συμμετείχαν στην έκθεση, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν την εξαγωγική σειρά «φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ», που φέρει άλλωστε ξενόγλωσσες -κι άρα πιο ελκυστικές για τις ξένες αγορές- ετικέτες στα προϊόντα. 

Με την απόλυτα πετυχημένη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση των 7.400 εκθετών, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ αναμένει να καθιερωθεί ακόμα περισσότερο στις αγορές του εξωτερικού, κι ένω ήδη «τρέχει» με αύξηση 40% στην εξαγωγική της δραστηριότητα, μέσω και της προσέλκυσης νέων συνεργατών από τη διεθνή αγορά.

Ήδη, το φυσικό μεταλλικό νερό της Ηπείρου κυκλοφορεί στις αγορές 25 χωρών, κι ο άμεσος στόχος είναι να «ξεδιψάσει» τους καταναλωτές σε περιοχές που έχουν απόλυτη ανάγκη από ποιοτικό νερό, όπως είναι η ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, η Μέση Ανατολή και οι αραβικές χώρες.

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στην Anuga 2017
:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία, από τις υγιέστερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες της χώρας.

Με συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, κοινωνική δραστηριότητα, έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, μηδενικό δανεισμό και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έχει επιτύχει να πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά εμφιαλωμένου νερού και να δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη διεθνή.

Οικονομικά Στοιχεία:

H ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, είναι μια ελληνική βιομηχανία, από τις υγιέστερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες της χώρας, έχοντας καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην εγχώρια αγορά εμφιαλωμένου νερού και να δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη διεθνή. Κλείδι της επιτυχίας αποτελούν το συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, η κοινωνική δραστηριότητα της εταιρείας, ο έντονος εξαγωγικός προσανατολισμός, ο μηδενικός δανεισμός και το αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, χάρη στο οποίο η εταιρεία εξελίσσεται διαρκώς.

Την τρέχουσα χρονιά (Ιανουάριος 2017 – Αύγουστος 2017), η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρουσιάζει ενίσχυση στις πωλήσεις της, ως αποτέλεσμα σημαντικών συνεργασιών που επετεύχθησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Οι θετικές οικονομικές επιδόσεις είναι αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία καθώς και των αυξανόμενων μεγεθών των εξαγωγών της.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι η #1 εταιρεία σε πωλήσεις σε όγκο και αξία εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ανάμεσα στους Επώνυμους παίκτες, με μερίδιο όγκου πωλήσεων σε λίτρα 22,8% για το οκτάμηνο Ιανουάριου-Αυγούστου 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης