Τη μετεγκατάσταση σε νέες αποθήκες σε Αττική και Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε η Praktiker Hellas, σε συνεργασία με την εταιρία M&M Militzer & Munch SA. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση της λειτουργικότητας και ευελιξίας των διαδικασιών αποθήκευσης και διανομής των εμπορευμάτων και παράλληλα η μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος και η εξοικονόμηση κόστους.

Στην Αττική, η αποθήκη βρίσκεται στην περιοχή του Ασπροπύργου και ξεκίνησε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2018. Οι εγκαταστάσεις, 14.000 τ.μ. εντός οικοπέδου 68 στρεμμάτων, είναι νεόδμητες και σχεδιασμένες έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου Logistics Center.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα, η αποθήκη στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, 4.000 τ.μ. εντός οικοπέδου 13 στρεμμάτων, λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 και διαθέτει παρακαμπτήριο τρένου, χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας συντήρησης, καθώς και τη δυνατότητα αποθήκευσης ειδικής διαχείρισης υλικών.

Οι δύο εγκαταστάσεις εξυπηρετούν στο έπακρο τη ροή εργασιών, χάρις στον εργονομικό σχεδιασμό τους, αποτελούν ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας και είναι απολύτως προσανατολισμένες στην ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών της Praktiker καθώς η αποθήκη Ασπροπύργου τροφοδοτεί άμεσα τα καταστήματα Αττικής και Ν. Ελλάδος, ενώ η αποθήκη Σίνδου όλη τη Β. Ελλάδα, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης