Βελτιωμένη προσφορά ύψους 40,2 εκατ. ευρώ από τη REDS για το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου.

Το τίμημα σκαρφάλωσε από τα 26,6 εκατ. της πρώτης προσφοράς για το ΤΑΙΠΕΔ και προέκυψε μέσα από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής δημοπρασίας (e-Auction).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι ο πλειοδότης για το ακίνητο φιλέτο στις Γούρνες, για το οποίο υπέβαλαν προσφορές τέσσερις ενδιαφερόμενοι. Οι άλλοι τρεις ενδιαφερόμενοι ήταν οι εξής: CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI A.E. – LYKTOS HOLDING Α.Ε., DIMANDΑ.Ε., VIVIONINVESTMENTSS.à r.l.

Το e-Auction διενεργήθηκε σήμερα και δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον προσφορών και διαφάνειας, με την βελτιωμένη προσφορά της REDSΑ.Ε. να διαμορφώνεται στα 40,2 εκατ. ευρώ (Καθαρή Παρούσα Αξία).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να συγκληθεί σύντομα για την επικύρωση του αποτελέσματος του e-Auction.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτηςείναι παραθαλάσσια έκταση 345.567 τ.μ., η οποία βρίσκεται 13 χλμ. από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και 16 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου.

Σε εκτάσεις όμορες του ακινήτου έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Ενυδρείο «Θαλασσόκοσμος», το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Κρήτης κ.ά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης