Τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ταμείου Εθνικής Ασφάλισης του Μαρόκου (CNSS) αναλαμβάνει η Intrasoft. Πρόκειται για ένα έργο ορόσημο για την εταιρεία πληροφορικής, καθώς επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της στην αγορά συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης και ασφάλισης υγείας. Με αυτό εγκαινιάζει την νέα θυγατρική της στη Βόρεια Αφρική.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η Intrasoft θα επικεντρωθεί στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών στο τμήμα υποχρεωτικής ασφάλισης υγείας και στην επιστροφή των εξόδων υγείας για τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που παρέχονται στους υπαλλήλους του μαροκινού ιδιωτικού τομέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο σύστημα θα καλύψει τις ανάγκες του CNSS, δηλαδή την ενσωμάτωση των διαφόρων επιχειρηματικών δομών σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα και μία κεντρική βάση δεδομένων.

Επιπλέον, θα παρέχει διαδικτυακή καταγραφή και επικύρωση δεδομένων, καθώς επίσης θα διαχειρίζεται και θα ελέγχει τις υπηρεσίες και τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

«Τα προϊόντα λογισμικού της INTRASOFT στον τομέα της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Ασφάλειας Υγείας συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής με την πολυετή γνώση μας» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες των αγορών αλλά εισαγάγουν συγχρόνως και νέες καινοτόμες δυνατότητες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τα επόμενα χρόνια.
Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στους ψηφιακούς στόχους του CNSS και είμαστε βαθύτατα ικανοποιημένοι με την επιλογή και την εμπιστοσύνη του νέου μας πελάτη» συμπλήρωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης