Στην εξαγορά της αλυσίδας OLLA προχώρησε η Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 13:08
Στην εξαγορά της αλυσίδας OLLA προχώρησε η Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ

Στην εξαγορά των 6 καταστημάτων της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ OLLA προχώρησε η εταιρεία Πέντε ΑΕ - Γαλαξίας επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικές πληροφορίες των προηγούμενων ημερών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα 6 καταστήματα της αλυσίδας OLLA βρίσκονται σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα σε Καλαμαριά, Σταυρούπολη, Τούμπα και Χαριλάου. Ο τζίρος των καταστημάτων κυμαίνεται μεταξύ 13-15 εκατ. ευρώ και απασχολεί 90 εργαζομένους.

Η εξαγορά εν μέσω lockdown θα ενδυναμώσει την παρουσία του ΓΑΛΑΞΙΑ στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι η 2η μεγαλύτερη αγορά της χώρας.

Τα καταστήματα θα ενταχθούν σταδιακά στο δίκτυο του ΓΑΛΑΞΙΑ, αρχίζοντας από τη Δευτέρα 9/11 με πρώτο το κατάστημα της Καλαμαριάς.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Πουρσανίδης Παναγιώτης δήλωσε σχετικά:

«Η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. αναπτύσσεται με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς και αναζητά ευκαιρίες στην περιφέρεια της Ελλάδας για εξαγορές και συνέργειες. Η επιδίωξή μας είναι να επενδύσουμε σε μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των σούπερ μάρκετ, διαθέτοντας καλά δίκτυα πώλησης, είναι υγιής και διαθέτει ένα πιστό καταναλωτικό κοινό. Με την κίνηση αυτή όχι μόνο θα καταφέρουμε να διευρύνουμε το δίκτυο μας, αλλά παράλληλα θα ενισχύσουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά των σούπερ μάρκετ».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 13:43