Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας η Nova

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 14:03
Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας η Nova
Στον χώρο της ενέργειας εισέρχεται η Νova, με τη συνέργεια της εταιρείας Volton Ελληνική Ενεργειακή. Στο εξής, εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, Internet και σταθερή τηλεφωνία, η Nova θα παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας.

«Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, υπό τα σημερινά δεδομένα, δημιουργεί συνθήκες επιχειρηματικής ανάπτυξης και πολλαπλής ωφέλειας για τους καταναλωτές, καθώς αποβλέπει στην κάλυψη μίας από τις ζωτικότερες ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού.

Η Nova δεν κάνει απλώς μεταπώληση κάποιου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά δημιουργεί τις δικές της υπηρεσίες Nova Energy και εκμεταλλευόμενη τόσο την τεράστια συνδρομητική της βάση, όσο και τους δυνητικούς πελάτες, ενισχύει το προϊοντικό της portfolio και διευρύνει τη γκάμα των εργασιών της, εντάσσοντας και την ηλεκτρική ενέργεια στα υπόλοιπα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει» αναφέρει, μεταξύ αλλων, η FORTHNET.

Οι υπηρεσίες Nova Energy απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Προσφέρουν:

- Τουλάχιστον 25% έκπτωση για όλες τις χρεώσεις κατανάλωσης «ημέρας» και όλα τα πάγια, καθώς και 15% έκπτωση στις χρεώσεις κατανάλωσης «νύχτας», με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.

- Μηδενικό πάγιο, όταν η κατανάλωση «ημέρας» ξεπερνά τις 2.000kWh ανά τετράμηνο.

- Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης, εάν η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει την ανάλυση του προφίλ κατανάλωσης και την ανάλογη πρόταση για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του από το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων Nova ή το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 13831.

Επιπλέον, στο www.nova.gr/novaenergy οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες Nova Energy, καθώς κι ένα online εργαλείο, το οποίο, με τις κατάλληλες πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης, προτείνει συγκεκριμένο πακέτο υπηρεσιών.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 14:03