Σε νέα στρατηγική συνεργασία προχώρησαν οι φαρμακευτικές εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και JANSSEN με αντικείμενο την προώθηση και διανομή από τη ΒΙΑΝΕΞ, δύο καταξιωμένων φαρμακευτικών προϊόντων της JANSSEN.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξης των δύο εταιρειών, με την οποία μεγιστοποιούν τα οφέλη προς τους ασθενείς, ενώ ταυτόχρονα, ισχυροποιούν τους δεσμούς τους με την ιατρική κοινότητα, μέσω αξιόπιστων θεραπευτικών λύσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμφωνία βασίστηκε στην αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη, με γνώμονα την επαγγελματική εμπειρία, την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία στα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, εγκαθιδρύοντας μια ισχυρή επιχειρηματική συμμαχία, ιδιαίτερα σημαντική και για τις δύο πλευρές.

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αντιπρόεδρος ΔΣ & Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη JANSSEN στην οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με τη μέγιστη επιτυχία και γι’ αυτό το σκοπό θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Δ/νων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson δήλωσε:

«Η JANSSEN Ελλάδος συνεχίζοντας τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών με Ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία στρατηγική συνεργασία. Η σύναψη της στρατηγικής συνεργασίας με τη ΒΙΑΝΕΞ, συμβάλλει στην αύξηση της απασχόλησης στη χώρα μας, στην περαιτέρω συνεισφορά στην Ελληνική οικονομία και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Επιπλέον, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων ασθενών, καθώς και στην πρόσβασή τους σε καινοτόμες, υψηλής αξίας θεραπείες, μια εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα για την εταιρεία μας».

Η συνεργασία

Η νέα αυτή στρατηγική συνεργασία αφορά στην προώθηση και διανομή από τη ΒΙΑΝΕΞ, δύο καταξιωμένων φαρμακευτικών προϊόντων της JANSSEN, της παλιπεριδόνης παρατεταμένης αποδέσμευσης (ΠΑ) και της ραμπεπραζόλης.

Η παλιπεριδόνη (ΠΑ) ανήκει στην κατηγορία των αντιψυχωσικών φαρμάκων και ενδείκνυται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας σε ενήλικες και εφήβους 15 ετών και μεγαλύτερους, καθώς και για τη θεραπεία της σχιζοσυναισθηματικής διαταραχής σε ενήλικες.

Η νατριούχος ραμπεπραζόλη ενδείκνυται, κυρίως, για τη θεραπεία του έλκους του δωδεκαδακτύλου, του καλοήθους γαστρικού έλκους, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, ενώ ευρεία είναι η χρήση της στην εκρίζωση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης