Συνεδριάζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank για την εκλογή νέου προέδρου μετά την παραίτηση του κ. Παν. Ρουμελιώτη στις 13 Μαρτίου.

Αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Τράπεζας είναι και η λήψη απόφασης για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, η οποία θα αποφασίσει για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, μετά από αίτημα του βασικού μετόχου, ΕΦΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν ως επιλογή για την θέση του προέδρου της Attica Bank τον πρώην πρόεδρο του ΤΧΣ, Γιώργο Μιχελή. Παράλληλα, εφόσον αντικατασταθεί και ο διευθύνων σύμβουλος Θεόδωρος Πανταλάκης, για την θέση του θα προταθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν αναπληρωτής CEO, Γιάννης Τσακιράκης. 

Το τεταμένο κλίμα στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της Attica Bank ξεπέρασε κάθε όριο τον περασμένο Νοέμβριο όταν σημειώθηκε επεισόδιο χειροδικίας του προέδρου κατά του διευθύνοντος συμβούλου.

Η Τράπεζα ήρθε εν συνεχεία με ακόμη πιο δυσμενή τρόπο στο προσκήνιο με τις αποκαλύψεις για το δάνειο των 100.000 ευρώ και τις εγγυήσεις με τις οποίες χορηγήθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξελίξεις αυτές δρομολόγησαν τις αποφάσεις κυβέρνησης και ΤτΕ για την αλλαγή διοίκησης στην Attica Bank και οδήγησαν τον βασικό μέτοχο της Τράπεζας να ζητήσει έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης