Σε ανοικτή συγκέντρωση 500 περίπου ατόμων, που διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός αγελαδοτρόφων και Αιγοπροβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας μίλησε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου, με θέμα τις προοπτικές του πρωτογενή τομέα και ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Κασίμης με θέμα την νέα ΚΑΠ.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Διευθυντής του συνεταιρισμού Αλέκος Μανούρας και προλόγισε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιώργος Βαιόπουλος. Σύντομο χαιρετισμό έκανε η Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Τελιγιορίδου στην ομιλία της έστειλε μήνυμα στις γαλακτοβιομηχανίες που πιέζουν τους κτηνοτρόφους με τις χαμηλές τιμές του γάλακτος, « Είμαστε υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας και το μήνυμα που τους στέλνω σήμερα είναι απλό. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας αλλά προϋπόθεση είναι να σεβαστείτε την αξιοπρέπεια των κτηνοτρόφων..».

«Όσοι κλέβουν τον ιδρώτα των κτηνοτρόφων με τις παράνομες ελληνοποιήσεις θα υποστούν τις συνέπειες..» .

Για το μέλλον του πρωτογενή τομέα η κ Ολυμπία Τελιγιορίδου μεταξύ άλλων τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με καινοτόμες δράσεις πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλα τα εργαλεία που υπάρχουν στη διάθεσή μας”, “Στόχος μας πρέπει να είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας για την παραγωγή προϊόντων ταυτότητας και καλής ποιότητας που θα είναι ανταγωνιστικά σε διεθνές επίπεδο”.

Από την πλευρά του ο κ. Κασίμης ανέλυσε όλα τα δεδομένα για τη χάραξη της νέας ΚΑΠ και τις θέσεις της χώρας μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης