Έτοιμος να καλωσορίσει την 1η Απριλίου 2021 τους πρώτους επισκέπτες του, στο Mitsis Grand Hotel, στην καρδιά της Ρόδου, είναι ο όμιλος Mitsis Hotels, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Έχοντας καταρτίσει λεπτομερές σχέδιο δράσης και λειτουργικά πρωτόκολλα, τη σκυτάλη για το άνοιγμα θα λάβουν ένα ένα τα ξενοδοχεία του σύμφωνα με τις εξελίξεις σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού και την ευρύτερη συνεισφορά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, ο όμιλος, όπως τονίζεται, είναι μέγας χορηγός φιλοξενίας μεγάλων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδηλατικοί αγώνες «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels» και «International tour of Rhodes» θα διεξαχθούν στο διάστημα 2-12 Απριλίου, με τη συμμετοχή 25 εθνικών ποδηλατικών ομάδων και 280 αθλητών που θα φιλοξενηθούν στο Mitsis Grand Hotel, ενώ η διαδικτυακή διεξαγωγή του Μαραθωνίου «Roads to Rhodes» θα πραγματοποιηθεί για έναν μήνα από τις 9 Απριλίου έως τις 9 Μαΐου 2021, με τη συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο.

Ακόμα, στα πλαίσια της ασφαλούς επανέναρξης των ταξιδιών, το Mitsis Grand Hotel στη Ρόδο έχει επιλεγεί ως ένα από τα ασφαλέστερα ξενοδοχεία για την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος «Safe Corridor», που διοργανώνεται για πρώτη φορά στις 12 Απριλίου από τo Sunweb Group σε συνεργασία με την Transavia και με την έγκριση της ολλανδικής και ελληνικής κυβέρνησης.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 8 ημέρες και θα φιλοξενηθούν αποκλειστικά 187 επιλεγμένοι επισκέπτες, με βάση λεπτομερή και απολύτως ασφαλή πρωτόκολλα υγιεινής που περιλαμβάνουν PCR & Rapid tests πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στόχο τη συλλογή δεδομένων σχετικά με την πραγματοποίηση ασφαλών και υπεύθυνων ταξιδιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι επισκέπτες και το προσωπικό άμεσης επαφής θα παραμείνουν αποκλειστικά εντός των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Η επιτυχία του εγχειρήματος θα συμβάλει στην ανάδειξη της χώρας μας ως ασφαλούς προορισμού διακοπών για μια ακόμα φορά και θα σημάνει την έναρξη της τουριστικής περιόδου και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Όπως δήλωσε ο Σταύρος Μήτσης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mitsis Hotels, «στηρίζουμε έμπρακτα την επανεκκίνηση του ελληνικού Τουρισμού με τη φιλοξενία εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας και φιλοδοξούμε να ανακτήσουμε την προοπτική μας, κεφαλαιοποιώντας την άριστη εικόνα που ανέδειξε η χώρα μας στη διαχείριση της πανδημίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης