Σε νέα ψηφιακή εποχή εισήλθε η Attica Bank, προσφέροντας μεταξύ άλλων πλήρως ανανεωμένο e-banking, αλλά και νέα εφαρμογή για το mobilebanking.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή της ανακοίνωση, η Attica Bank συνεχώς εκσυγχρονίζεται και βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών όλο το 24ωρο με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε μια νέα γενιά ψηφιακών υπηρεσιών με την ονομασία attica Digital, που είναι πλήρως αναβαθμισμένη, ασφαλής, σύγχρονη και φιλική στη χρήση επιδιώκοντας την κάλυψη των αναγκών και την διευκόλυνση των καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών των πελατών της.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το νέο πλέγμα ψηφιακών υπηρεσιών της τράπεζας, αποτελείται από:

Η Attica Bank στον browser του υπολογιστή, του smartphone ή του tablet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συναλλαγές, με ταχύτητα και ασφάλεια από οποιαδήποτε σημείο έχετε σύνδεση στο Internet, με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις όλο το 24ωρο.

Attica Mobile

Τραπεζικές συναλλαγές στο smartphone ή το tablet.

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους προσωπικούς σας λογαριασμούς και περιηγηθείτε στις οθόνες του app για Apple iOS και Google Android.

Κωδικοί μίας χρήσης

Πραγματοποιείστε τις συναλλαγές σας μέσω του συστήματος Attica e-Banking και Attica Mobile με την εισαγωγή ενός Κωδικού Μιας Χρήσης που αποστέλλεται με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό σας τηλέφωνο (SMS Token).

Attica Bank Free Wi-Fi

Η Attica Bank προσφέρει χωρίς καμία χρέωση την υπηρεσία Attica Bank Free Wi-Fi για δωρεάν πρόσβαση στο internet από το smartphone, το tablet ή το laptop σας, όταν βρίσκεστε σε ένα από τα καταστήματα ή σε ένα εξωτερικό ΑΤΜ της Attica Bank.

Μέσω της υπηρεσίας Attica bank Free Wi-Fi έχετε ελεύθερη πρόσβαση

– Στα Social Media

– Στην εφαρμογή Attica Mobile

– Στο internet, με περιορισμό σε σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Attica Bank ATM

H Attica Bank προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο ΑΤΜ τόσο στα καταστήματά της όσο και σε εξωτερικά σημεία, όπου 24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα και να πραγματοποιήσετε τις καθημερινές συναλλαγές σας.

Τερματικές Συσκευές POS

Επιλέξτε την Attica Bank, για να αποκτήσετε άμεσα τερματικό POS για την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρετε.

Εύκολα, γρήγορα, σε ανταγωνιστικές τιμές, με άμεση παράδοση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης