Νεώριον: Έκτακτη Γ.Σ. για υπαγωγή της "Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου" στον πτωχευτικό κώδικα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 16:43
Νεώριον: Έκτακτη Γ.Σ. για υπαγωγή της "Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου" στον πτωχευτικό κώδικα
Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της "Νεώριον" στις 2 Αυγούστου, με θέμα, μεταξύ άλλων, την υπαγωγή της θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου «Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου ΑΕ» στη διαδικασία εξυγίανσης στο άρθρο 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και μετά από την από 12.07.2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ που εδρεύει στον Πειραιά (οδός Ακτή Μιαούλη, αρ. 67), σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 2 Αυγούστου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00’ στα γραφεία της θυγατρικής εταιρείας "ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" στα Ελευσίνια του Δήμου Ελευσίνας Αττικής (27ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα της Ημερησίας Διατάξεως:

ΘΕΜΑ 1ο: Υπαγωγή της θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου "ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΡΟΥ ΑΕ" στη διαδικασία εξυγίανσης στο άρθρο 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα.

ΘΕΜΑ 2o: Λήψη αποφάσεων για την πορεία και την συνέχιση της λειτουργίας της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου "ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΕ" κατόπιν και των τελευταίων εξελίξεων.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 16:43