Το opening του ανανεωμένου ξενοδοχείου Dolce Attica Riviera στην Βραυρώνα ανακοινώνει η Dolce Hotels and Resorts. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ανατολική Αττική, σε έναν ήσυχο αμμώδη κόλπο, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και σε πολύ μικρή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Dolce Attica Riviera, το πρώτο παγκοσμίως franchise με το brand Dolce της Wyndham Hotel Group – της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων στον κόσμο που έφερε στην Ελλάδα η Zeus International, προσφέρει μια άνετη διαμονή τόσο για παραθεριστές όσο και για business travelers. Η μονάδα διαθέτει 346 δωμάτια, μπανγκαλόου και σουίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν τέσσερα εστιατόρια το Ammos, το Thea, το Filema A La Carte, καθώς και το Secret Restaurant, μπαρ όπως το Ilios, Aria και το Galaxy. Διαθέτει επίσης πισίνα, spa και επτά αίθουσες συνεδριάσεων εξοπλισμένες με νέας τεχνολογίας μηχανήματα και μέγιστη χωρητικότητα 1.700 ατόμων.

Ο Edwin Broers, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Wyndham Hotel Group, δήλωσε:

«Από εξαιρετικές εκδηλώσεις μέχρι προορισμούς που εμπνέουν, τα Dolce Hotels and Resorts® είναι ένα brand σχεδιασμένο να εμπνέει την ανακάλυψη και να μετατρέπει τις εμπειρίες των επισκεπτών σε κάτι αξέχαστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εκπληκτική ιστορία, ζωντανή ατμόσφαιρα και γραφική ακτογραμμή, το περιβάλλον του Dolce Attica Riviera αποτελεί το τέλειο σκηνικό για να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το εμπορικό αυτό σήμα σε αυτόν τον συναρπαστικό προορισμό με τον αξιόπιστο συνεργάτη μας την Zeus International».

Ο Χάρης Σιγανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International και στρατηγικός συνεργάτης της Wyndham Hotel Group δήλωσε:

«Για όλους εμάς στη Zeus International, το Dolce Attica Riviera είναι ένας λόγος για να νιώθουμε υπερήφανοι. Πέρα από το γεγονός πως αποτελεί ένα ξενοδοχείο-κόσμημα για την ευρύτερη Ανατολική Αττική, είναι παράλληλα και το πρώτο παγκοσμίως franchise με το brand Dolce της Wyndham Hotel Group.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια πρόταση μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από τον αστικό ιστό, η οποία είμαστε βέβαιοι πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και πόλο έλξης επισκεπτών που επιθυμούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής».

Τα Dolce Hotels & Resorts® αποτελούν μέλος της Wyndham Hotel Group, του ξενοδοχειακού κολοσσού που διαθέτει πάνω από 8.400 ξενοδοχεία με 20 brands σε 80 χώρες.

Το Dolce Attica Riviera αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της Wyndham Hotel Group στην Ελλάδα, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ξενοδοχεία σε τοποθεσίες όπως η Αθήνα και το Λουτράκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης