Με μόλις 10 συστατικά μπορείς να έχεις τέλεια και υγιή επιδερμίδα!

Ολοένα και περισσότεροι σύγχρονοι άνδρες φαίνεται πως ακολουθούν την τάση του μινιμαλισμού με σκοπό να απλοποιήσουν την καθημερινότητά τους και να ακολουθήσουν έναν «less is more» τρόπο ζωής. Ειδικότερα, για τη φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας η ανάγκη για μια απλή ρουτίνα περιποίησης είναι μεγάλη. Κάθε σύγχρονος άνδρας αναζητά εκείνα τα προϊόντα τα οποία του προσφέρουν υγιή επιδερμίδα με μόνο τα απαραίτητα και ταυτόχρονα αποτελεσματικά συστατικά, με σκοπό να κάνει πιο απλή την καθημερινότητά του αλλά και πιο βιώσιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό το NIVEA MEN ανέπτυξε τη νέα σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist.

Τα προϊόντα NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist δημιουργήθηκαν για να φροντίζουν την ανδρική επιδερμίδα γρήγορα και εύκολα, χωρίς περιττά συστατικά. Η σειρά αποτελείται από δύο προϊόντα: το gel καθαρισμού προσώπου και γενιών και την ενυδατική κρέμα προσώπου. Κάθε ένα από τα δύο προϊόντα περιέχουν μόνο 10 συστατικά τα οποία αλληλοεπιδρούν τέλεια το ένα με το άλλο ώστε να παρέχουν μια απλή αλλά αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης προσώπου.

Σκοπός της νέας σειράς NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist είναι να προσφέρει στο σύγχρονο άνδρα αποτελεσματικές συνθέσεις με μόνο δέκα βασικά συστατικά και παράλληλα να απολαμβάνει την ίδια αίσθηση άνεσης της επιδερμίδας που έχει συνηθίσει να του προσφέρει το NIVEA MEN. Γι’ αυτό και τα νέα προϊόντα NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist είναι συμβατά με κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και με τις πιο ευαίσθητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός όμως από τη φροντίδα της επιδερμίδας, τα νέα προϊόντα NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist φροντίζουν και τον πλανήτη, αφού οι συνθέσεις αποτελούνται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι 99% βιοδιασπώμενες χωρίς μικροπλαστικά και είναι vegan. Παράλληλα οι συσκευασίες είναι πλήρως ανακυκλώσιμες και αποτελούνται από 90% ανακυκλωμένο υλικό.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη σειρά NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist:

NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist

GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΩΝ

Το gel καθαρισμού προσώπου προσφέρει την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας ενώ είναι ταυτόχρονα αποτελεσματικό και πολύ ήπιο με την επιδερμίδα:

Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ δεν περιέχει σαπούνι

Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και τη λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα

Εύκολη αφαίρεση μόνο με νερό

Με 91% φυσικής προέλευσης, βιώσιμη σύνθεση

NIVEA MEN SENSITIVE PRO Menmalist

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Η κρέμα προσώπου ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και περιποιημένη:

Ενυδατώνει την επιδερμίδα μέσα σε 24h

Αποτρέπει και επουλώνει άμεσα τους ερεθισμούς που προκαλούνται στο ξύρισμα

Απορροφάται γρήγορα, χωρίς να κολλάει

Μη λιπαρή υφή

Φιλική προς τα γένια

#NIVEAMENGREECE #menmalist

@niveamengreece

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης