Με στόχο την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19), σας ενημερώνουμε για τους τρόπους διευκόλυνσης των καθημερινών σας συναλλαγών αλλά και για τα μέτρα που έχουμε λάβει για τη διαφύλαξη της υγείας και ασφάλειας του συναλλακτικού κοινού και των εργαζομένων μας.

Με στόχο τον περιορισμό των επισκέψεων σε χώρους συγχρωτισμού, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας χρησιμοποιώντας τα εναλλακτικά δίκτυα τραπεζικής. Συγκεκριμένα, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις καθημερινές συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια, 24 ώρες το 24ωρο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Μέσω της υπηρεσίας webbanking

-Μέσω ΑΤΜ

Επιπλέον, τα στελέχη των καταστημάτων μας είναι διαθέσιμα για να εξυπηρετήσουν τηλεφωνικά εντός των εργάσιμων ημερών και ωρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας συστήνουμε να πραγματοποιείτε συναλλαγές με την χρεωστική ή την πιστωτική κάρτα σας, ώστε να περιοριστεί η χρήση των μετρητών.

Με βασικό στόχο την υγεία και ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων μας, εφαρμόζουμε τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων μας όσο και στα κτίρια της Διοίκησης:

Μέτρα ελεγχόμενης ροής εισόδου στα καταστήματα σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση.

Είσοδος στα κτίρια των Διοικητικών Υπηρεσιών μόνο κατόπιν συνεννόησης

Έμφαση στην καθημερινή καθαριότητα στους χώρους εργασίας με ισχυρά απολυμαντικά και διανομή αντισηπτικού υγρού σε όλες τις μονάδες και τα καταστήματά μας.

Προγραμματισμός διενέργειας προληπτικών απολυμάνσεων καταστημάτων και κτιρίων Διοίκησης

Μείωση του προσωπικού που θα απασχολείται καθημερινά σε καταστήματα και Διευθύνεις Διοίκησης και εναλλαγή αυτών κατά τακτά χρονικά διαστήματα, με γνώμονα την προστασία του προσωπικού αλλά και τη διασφάλιση της συνέχειας των λειτουργιών της Τράπεζας.

Συνεχής ενημέρωση του προσωπικού αναφορικά με μέτρα πρόληψης σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμόδιων υγειονομικών αρχών.

Κατάργηση πάσης φύσεως επαγγελματικών ταξιδιών στο εσωτερικό ή εξωτερικό και χρήσης εναλλακτικών μέσω επικοινωνίας, όπου είναι εφικτό, όπως teleconferences ή videoconferences

Αυστηρή σύσταση για την αποφυγή προσωπικών ταξιδιών στο εσωτερικό και εξωτερικό

Απομακρυσμένη εργασία από το σπίτι στελεχών διοικητικών υπηρεσιών

Παραχώρηση αδειών ειδικού σκοπού σε εργαζομένους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αναστολή παραχώρησης προς τρίτους της αίθουσας εκδηλώσεων της Τράπεζας

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων έχει συστήσει ειδική ομάδα που ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις αναφορικά με τον COVID-19 ώστε να λαμβάνονται άμεσα περαιτέρω μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και του συναλλακτικού κοινού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης