Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία SAIC-GM-Wuling (SGMW) ανέφερε μία μεγάλη αύξηση των πωλήσεων οχημάτων της, για το πρώτο εξάμηνο του 2021, σύμφωνα με μία ανακοίνωσή της.

Η SGMW είναι μία κοινοπραξία που συγκροτήθηκε μεταξύ της SAIC Motor, της General Motors και της Liuzhou Wuling Motors με πωλήσεις 884.195 οχημάτων στη διάρκεια της ίδιας περιόδου, με ετήσια αύξηση 39,5%, ενώ κατέγραψε θετική ετήσια οικονομική ανάπτυξη για 15 συνεχόμενους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυτοκινητοβιομηχανία Wuling πώλησε 693.351 μονάδες το πρώτο εξάμηνο, με ετήσια αύξηση 56,84%, ενώ οι πωλήσεις της εμπορικής μάρκας Baojun, που ανήκει στην ίδια εταιρεία, έφτασαν στις 123.057 μονάδες.

Οι εξαγωγές της κατέγραψαν ετήσια αύξηση 91% στις 74.225 μονάδες, με θετικό πρόσημο για έξι συνεχόμενους μήνες οικονομικής ανάπτυξης.

Οι πωλήσεις των οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας (NEV) κατέγραψαν επίσης μεγάλη αύξηση, με τις συνολικές πωλήσεις των μικρών οχημάτων να φτάνουν στις 189.644 μονάδες στη διάρκεια της περιόδου Ιανουαρίου-Ιουνίου. Οι πωλήσεις αυτές ξεπέρασαν τις συνολικές ετήσιες πωλήσεις των οχημάτων NEV που είχε η εταιρεία σε όλη τη διάρκεια του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η SGMW έχει την έδρα της στην πόλη Λιουτσόου, που βρίσκεται στην αυτόνομη περιοχή Γκουανγκσί-Τζουάνγκ της Κίνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης