ΗΡΩΝ: Η καλύτερη προσφορά για Ρεύμα και Φυσικό Αέριο μόνο με ένα κλικ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 14:21
ΗΡΩΝ: Η καλύτερη προσφορά για Ρεύμα και Φυσικό Αέριο μόνο με ένα κλικ

Σήμερα η κάθε εταιρεία προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου έχει τα δικά της προγράμματα και τη δική της μεθοδολογία υπολογισμού του κόστους Ρεύματος αλλά και Φυσικού Αερίου. Αυτό που όμως ενδιαφέρει τον κάθε καταναλωτή είναι το τελικό του κόστος.

Ποιο είναι το ποσό δηλαδή που θα κληθεί να πληρώσει για το σύνολο της ενέργειας που καταναλώνει, είτε για το Φυσικό Αέριο είτε για το Ρεύμα του.

Οι λογαριασμοί των εταιρειών ωστόσο δεν διευκολύνουν τον τελικό καταναλωτή στην ανάγνωση και κατανόηση των χρεώσεων και τελικά στη σύγκρισή τους με άλλους προμηθευτές εξαιτίας της πολυπλοκότητάς τους. Αυτό έχει αποτέλεσμα να δυσκολεύεται ακόμη και κάποιος ο οποίος έχει καλή γνώση της αγοράς να αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το εάν έχει την καλύτερη δυνατή τιμή.

Ο ΗΡΩΝ, κατανοώντας τη δυσκολία των καταναλωτών να καταλάβουν τι πληρώνουν, χρησιμοποιεί ως μέτρο σύγκρισης το τελικό ποσό που πληρώνει ο καταναλωτής για το Ρεύμα ή το Φυσικό Αέριο. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά τον καταναλωτή να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το κόστος, το οποίο μπορεί εύκολα να συγκριθεί με την τιμή που θα είχε εάν ήταν πελάτης ΗΡΩΝ.

Η διαδικασία στηρίζεται σε 2 απλές κινήσεις μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο:

1.    Φωτογραφίζετε το λογαριασμό (κατά προτίμηση εκκαθαριστικό) Ρεύματος ή Φυσικού Αερίου από οποιονδήποτε πάροχο έχετε.

2.    Στέλνετε  μέσω της εφαρμογής VIBER τη φωτογραφία του Λογαριασμού σας στο 6951008822.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ σάς απαντά άμεσα τι θα πληρώνατε αν ήσασταν πελάτης του.
Και μετά  ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Με οδηγό το συμφέρον του καταναλωτή, για μία ακόμη φορά ο Όμιλος ΗΡΩΝ πρωτοπορεί και δίνει την ευκαιρία σε όλους και χωρίς καμία δέσμευση να δουν και να συγκρίνουν το σημερινό τους λογαριασμό με το τι θα πλήρωναν εάν ήταν πελάτες ΗΡΩΝ.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ είναι ο πρώτος ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου με 16 χρόνια παρουσία στην αγορά ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το heron.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 15:05