H θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, Intralot Inc., υπέγραψε συμφωνία με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μπέιζμπολ των ΗΠΑ MLB (Major League Baseball), για να γίνει επίσημος συνεργάτης της με την έναρξη της επίσημης σεζόν του 2020, κατά την οποία θα διεξαχθούν 60 αγώνες.

Με τη συμφωνία αυτή, η Intralot Inc. αποκτά το δικαίωμα χρήσης όλων των επίσημων στατιστικών στοιχείων της MLB, εμπορικών σημάτων και λογοτύπων στις πλατφόρμες αθλητικού στοιχήματος που διαχειρίζεται.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αυτή, σε συνδυασμό με άλλες συνεργασίες της Intralot Inc., θα ωφελήσει άμεσα τις λοταρίες και τους παίκτες τους, αναβαθμίζοντας την παικτική εμπειρία, τόσο στο επίγειο δίκτυο σημείων πώλησης, όσο και στο διαδικτυακό. Η φετινή σεζόν της MLB με 60 αγώνες, θα είναι μοναδική και η εταιρεία ανυπομονεί να προσφέρει στους πελάτες της μια συναρπαστική εμπειρία αθλητικού στοιχηματισμού. 

Σημειώνεται ότι η Intralot Inc. διαχειρίζεται το αθλητικό στοίχημα στην πολιτεία της Μοντάνα και στην Περιφέρεια της Κολούμπια, ενώ πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία αθλητικού στοιχήματος και στο Νιου Χάμσαϊρ τους επόμενους μήνες.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης