Η εταιρεία καπνού Imperial Brands ανακοίνωσε υψηλότερες πωλήσεις για το σύνολο της χρήσης, καθώς η ζήτηση για καπνό αντιστάθμισε την πτώση των δραστηριοτήτων ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Η εταιρεία που παράγει τα τσιγάρα Gauloises και West ανακοίνωσε προσαρμοσμένα έσοδα για τον όμιλο στα 7,99 δισ. στερλίνες, υψηλότερα 0,8% στο έτος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στις 254,4 πένες, χαμηλότερα κατά 5,6%.

Η εταιρεία τόνισε πως μια ολοκληρωμένη στρατηγική αναθεώρηση είναι σε εξέλιξη, με μια προγραμματισμένη ενημέρωση να έχει οριστεί για τις 27 Ιανουαρίου.

Για το επόμενο έτος η Imperial προβλέπει χαμηλή-μεσαία μονοψήφια αύξηση των οργανικών προσαρμοσμένων λειτουργικών κερδών, εξαιρουμένης της επίδρασης της πώλησης των premium δραστηριοτήτων πούρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ότι ένα προσωρινό όφελος για τη νόμιμη αγορά καπνού από την πανδημία, η οποία μείωσε την παρουσία των λαθραίων τσιγάρων, αναμένεται να αλλάξει, με τους όγκους να επιστρέφουν σε πιο συνηθισμένους ρυθμούς πτώσης, αν και τα duty free είναι πιθανό να συνεχίσουν να πιέζονται για μεγάλο διάστημα του έτους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης