H απόλυτη αθλητική εμπειρία επιστρέφει σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Η εταιρεία Βίκος, στο πλαίσιο της υποστήριξης σημαντικών αθλητικών οργανώσεων και της συνεργασίας της με την Active Media Group, συμμετέχει και φέτος στο Santorini Experience2022, που θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, ως χορηγός αθλητικού εξοπλισμού και φυσικού μεταλλικού νερού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Santorini Experience είναι η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού της Σαντορίνης και περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, έχοντας ως φόντο τις μαγευτικές περιοχές της Οίας, του Ημεροβιγλίου, των Φηρών, του Ακρωτηρίου και του Ηφαιστείου.

Αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του τμήματος Αθλητικού Τουρισμού της Active Media Group και η συνεργασία της με την εταιρεία Βίκος έχει ξεκινήσει από το 2015.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν, ενυδατώνονται και δροσίζονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία Βίκος ενισχύει, με συνέπεια, διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης