Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, είναι ο Νέος Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, των Εθνικών Ομάδων Στίβου και των αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, που περιλαμβάνουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου, τη σειρά των αγώνων του RUN GREECE, τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας και τον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Protergia θα είναι και ο Ονομαστικός Χορηγός του Athens Street Pole Vault και θα «δώσει την ενέργειά της» στο σημαντικό και ενταγμένο στο διεθνές πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, διεθνή Αγώνα Άλματος επί Κοντώ Γυναικών, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 22 Ιουνίου, στην Πλατεία Συντάγματος, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών, όπως η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, η παγκοσμιονίκης Νικόλ Κυριακοπούλου καθώς και άλλων σημαντικών αθλητριών του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «PROTERGIA ATHENS STREET POLE VAULT» πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά και θα διεξαχθεί στην καρδιά της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος. Η διοργάνωση έχει φιλοξενήσει τους καλύτερους επικοντίστες του κόσμου, αναδεικνύοντας ταλέντα όπως αυτό του Εμμανουήλ Καραλή και προσφέροντας ταυτόχρονα θέαμα διεθνών προδιαγραφών στο κέντρο της Αθήνας.

Η Βίβιαν Μπουζάλη, Διευθύντρια Στρατηγικού Marketing και Επικοινωνίας της MYTILINEOS δήλωσε για τη συνεργασία «Η Protergia, έχει υιοθετήσει στους πυλώνες των χορηγικών της δράσεων, τη στήριξη κορυφαίων δρομικών εκδηλώσεων με συνεργασίες και πρωτοβουλίες που προβάλλουν το αθλητικό ιδεώδες. Με σύνθημα «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια» η Protergia στέκεται περήφανα δίπλα σε αθλητές και απλούς πολίτες που συμμετέχουν στα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ, με κορυφαίο γεγονός τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, δίνοντας την ενέργειά της και δείχνοντας το δρόμο προς έναν νέο τρόπο ζωής με ζωντανές τις αξίες του αθλητισμού.»

Σε ότι αφορά στην επιχειρησιακή δραστηριότητα της εταιρείας η κα Μπουζάλη σημειώνει ότι «Η Protergia, ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος ο οποίος με χαρτοφυλάκιο 1200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, παράγει άνω του 10% της ελληνικής ηλεκτρικής ενέργειας, συνεχίζει δυναμικά της επέκτασή της στην λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου με περισσότερες από 100.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε: «Ο Ελληνικός στίβος, αποκτά από σήμερα πολύ μεγαλύτερη ενέργεια. Ευχαριστώ την εταιρεία MYTILINEOS και την Protergia για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους και τους καλωσορίζω στην οικογένεια του ΣΕΓΑΣ. Ξεκινάμε δυναμικά, στις 22 Ιουνίου, με το «PROTERGIA ATHENS STREET POLE VAULT», το διεθνές premium meeting της ομοσπονδίας μας, φέροντας το πιο εντυπωσιακό αγώνισμα του στίβου, το άλμα επί κοντώ, στην Πλατεία Συντάγματος και συνεχίζουμε έτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουμε όλα όσα πρέπει για να αναδείξουμε και να διευρύνουμε τη συνεργασία μας αυτή, σε μια σχέση αμοιβαίου οφέλους όχι μόνο για την Protergia και το ΣΕΓΑΣ, αλλά και για την ελληνική κοινωνία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης