Οι μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στην κορυφή των BeerBartender Awards

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019, 16:04
Οι μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στην κορυφή των BeerBartender Awards

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης απέσπασε 8 βραβεία στην 6η διοργάνωση των BeerBartender Awards 2019, τον ελληνικό θεσμό που συμβάλλει στην προβολή και την ανάδειξη της εγχώριας ζυθοποιίας. Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στο The Hub, παραβρέθηκαν στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφοι, καθώς και εκπρόσωποι του κλάδου.

Για άλλη μία χρονιά, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης διακρίθηκε στην ψηφοφορία του κοινού τόσο για τις εξαιρετικής ποιότητας μπίρες της όσο και για την εταιρική της λειτουργία στις κατηγορίες «Ελληνική Ζυθοποιία» και «Εισαγωγική εταιρεία».

Επίσης, κέρδισε δύο ακόμη βραβεία για το τηλεοπτικό σποτ με θέμα «EZA Lager vs EZA Pilsener», που κέρδισε τους καταναλωτές και για την μοναδική μπίρα Odyssey Red Rhapsody.

Ακόμη, στα βραβεία γευσιγνωσίας απέσπασε βραβεία στις κατηγορίες «Wheat, Wit and Weiss» για την Odyssey White Rhapsody, «Dark Ale» για την Odyssey Dark Rhapsody, «Specialty Ale» για την Odyssey Red Rhapsody και «Low Alcohol» για την εζα alcohol free.

Με αφορμή τη βράβευση της εταιρείας, ο Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι για τις διακρίσεις που λάβαμε στα BeerBartender Awards και αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για μία ακόμη χρονιά οι Έλληνες καταναλωτές.

Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε και ανανεώνει τη δέσμευσή μας, να παράγουμε καλή μπίρα με το σωστό τρόπο.»

Τριάντα χρόνια τώρα, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά, παραμένει προσηλωμένη στους στόχους της και στις αξίες της, καταβάλλοντας όλο της το μεράκι στις μπίρες που παράγει.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019, 16:05