Συνεχίστηκε και το 2017 η ανοδική τάση στην έκδοση Εκθέσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, όπως καταγράφει η ετήσια έρευνα του Κέντρου Αειφορίας (CSE) που διεξάγεται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Εταιρικής Υπευθυνότητας (CRI) και της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και χορηγό επικοινωνίας την WIND Ελλάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την περίοδο 2016-2017 εκδόθηκαν 36,7% περισσότερες εκθέσεις σε σχέση με το 2012, ενώ τα επόμενα 2 χρόνια αναμένεται οι εταιρείες που θα έχουν στρατηγική και Έκθεση για την Εταιρική Υπευθυνότητα να ξεπεράσουν τις 120 στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κλάδοι που διατηρούν τις υψηλότερες θέσεις στην έκδοση Εκθέσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας και συμμόρφωσης με τη νέα νομοθεσία είναι αυτοί των χρηματοπιστωτικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, των κατασκευών και οικοδομικών υλικών, των τροφίμων και των προϊόντων και υπηρεσιών υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι 79 εταιρείες που εξέδωσαν Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας την περίοδο 2016-2017 συνεισφέρουν σημαντικά στην ελληνική οικονομία, απασχολώντας περισσότερους από 150.000 εργαζόμενους με συνολικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 56 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης