Η Eurolife FFH εξασφάλισε αποδόσεις 3,24% στα ατομικά προγράμματα το 2020

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021, 11:27
Η Eurolife FFH εξασφάλισε αποδόσεις 3,24% στα ατομικά προγράμματα το 2020

Υψηλές αποδόσεις συνέχισε να καταγράφει και το 2020 το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της Eurolife FFH, κλείνοντας στο 3,24%.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «οι υψηλές αποδόσεις που επιτυγχάνονται διαχρονικά αναδεικνύουν την ικανότητα της εταιρείας να σχεδιάζει επιτυχημένα την επενδυτική της στρατηγική, προς όφελος κάθε ασφαλισμένου της.

»Η Eurolife FFH αποτελεί κορυφαίο διαχειριστή αποθεματικών στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, επιστρέφοντας σημαντική αξία σε όσους επιθυμούν να διασφαλίσουν ένα οικονομικά ισχυρό αύριο. Η σημαντική απόδοση του 2020 αποτελεί συνέχεια μιας σειράς υψηλών αποδόσεων που διαχρονικά απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της εταιρείας (3,59% το 2017, 2,82% το 2018 και 3,32% το 2019)».

Η εταιρεία σημειώνει ότι τα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίων αποτελούν μια μοναδική επιλογή για κάθε ιδιώτη που επιθυμεί να εξασφαλίσει καλή απόδοση των χρημάτων του, αλλά και ασφαλιστικά οφέλη σε βάθος χρόνου.

Ορισμένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός ατομικού συμβολαίου είναι η ευελιξία των περιοδικών πληρωμών, καθώς το ασφάλιστρο ορίζεται με βάση την οικονομική δυνατότητα του πελάτη, αλλά και η δυνατότητα έκτακτων καταβολών. Τέλος, ένα ατομικό πρόγραμμα συχνά περιλαμβάνει και ασφάλεια ζωής, έτσι ώστε σε περίπτωση απρόοπτου να καταβληθεί στην οικογένειά του πελάτη το ασφαλισμένο κεφάλαιο, αλλά και η τρέχουσα αξία του λογαριασμού επένδυσής του.

«Το 2020 πετύχαμε υψηλή απόδοση της τάξης του 3,24%  στο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου, συνεχίζοντας τη θετική πορεία των τελευταίων χρόνων σε ένα επενδυτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενικά επιτόκια.

»Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις οικονομίες των ασφαλισμένων μας, καθημερινά εργαζόμαστε για να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, προσφέροντας πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις και δημιουργώντας αξία για εκείνους που μας εμπιστεύονται» ανέφερε σχετικά ο Σπύρος Αθανίτης, διευθυντής Επενδύσεων της Eurolife FFH.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021, 11:29