Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εμπορικές εκθεσιακές εκδηλώσεις όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που λαμβάνει χώρα ετησίως. Φυσικά, προσθέτει χρώμα, κίνηση, ζωντάνια και ενδιαφέρον στην όμορφη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και δεκαετίες αποτελεί κορυφαίο γεγονός, όχι μόνο για τον κόσμο της αγοράς, αλλά και για την πολιτική σκηνή της πατρίδας μας.

Η ΔΕΘ είναι η πρώτη μεγάλη Έκθεση που διοργανώνεται στην Ευρώπη με φυσική παρουσία, λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ύστερα από έναν χρόνο απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας. Η Protergia συμμετέχει ενεργά στην 85η ΔΕΘ, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, με κεντρικό θεματικό άξονά της το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της χώρας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η Protergia μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να δείξει το μέλλον της ενέργειας – σε σχέση τόσο με τον ηλεκτρισμό όσο και με το φυσικό αέριο. Αυτήν την εμπειρία μπορούν να βιώσουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο όσοι περνάνε από το περίπτερο της εταιρείας. 

Το περίπτερό της Protergia ανανεώθηκε με κύριους άξονες τη βιωσιμότητα και την ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή, μοντέρνα και φουτουριστική διάθεση, η οποία συνοδεύεται από τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες ταιριάζουν στο καινοτόμο προφίλ της. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο πυρήνας του περιπτέρου διχοτομείται με έναν πολύ δημιουργικό και φουτουριστικό τρόπο σε δύο πλευρές, που εκφράζονται με πράσινο και μπλε χρώμα και αναδεικνύουν το Sustainability και το E-mobility αντιστοίχως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Protergia βρίσκεται στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης και ενημερώνει τους επισκέπτες για τα εξελιγμένα προϊόντα Ηλεκτροκίνησης Protergia Charge καθώς και για τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, για το σπίτι και την επιχείρηση.

Η Protergia επιφυλάσσει και μια έκπληξη για όσους επισκεφτούν το περίπτερό της! Θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το νέο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Volkswagen ID-3, που φιλοξενείται στο περίπτερο και το οποίο μπορούν να κερδίσουν για ένα Σαββατοκύριακο, ώστε να ζήσουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, μέσα από κλήρωση!


 Ο μεγάλος νικητής κερδίζει και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο GIANT ENTOUR E+, για να ζήσει έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης!

Οι επισκέπτες κερδίζουν άμεσα δώρα της Protergia, ενώ έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τις συμμετοχές τους στην κλήρωση, παίζοντας το διαδραστικό παιχνίδι Energy Hunters, στο οποίο καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία μας, αλλάζοντας τις συνήθειές τους, για ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον! Επισκεφτείτε, λοιπόν, το περίπτερο της Protergia, δίπλα στο «Βελλίδειο», κοντά στην κεντρική είσοδο ΧΑΝΘ.

Με μήνυμα 100% ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, η Protergia υποστηρίζει τις δεσμεύσεις και το όραμα της εταιρείας για ένα μέλλον βιώσιμο, πιο πράσινο αλλά και οικονομικό. Ένα μέλλον που, αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί, θα είναι καλύτερο για όλους και για τον καθέναν ξεχωριστά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης