Συζητήσεις για την απόκτηση σημαντικού ποσοστού της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διατηρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του ολλανδικού fund Reggeborgh Invest και εταιρείες συμφερόντων της κας Μαριάννας Λάτση.

Οι πληροφορίες, οι οποίες διακινούνται από νωρίς σήμερα το πρωί, δεν διαψεύδονται από την πλευρά Reggeborgh, η οποία τοποθετείται με ένα “ουδέν σχόλιο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη πληροφορία από την πλευρά του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει μείνει ασχολίαστη, ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ Reggeborgh – Μ. Λάτση βρίσκεται και ο πρόεδρος του εισηγμένου ομίλου κ. Γιώργος Περιστέρης ο οποίος φέρεται να σκοπεύει να αποκτήσει ποσοστό από το προς πώληση πακέτο μετοχών εκ μέρους της Reggeborgh.

Το ποσοστό της Reggeborbh στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, υπενθυμίζεται, ότι ανέρχεται σε 30,2%.

Έως πρότινος ο ολλανδικός όμιλος διατηρούσε πλειοψηφική θέση αλλά δεν ασκούσε διοίκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπό το πρίσμα των παραπάνω εξελίξεων υπενθυμίζεται ότι το ολλανδικό fund διατηρεί μετοχική θέση στον όμιλο Ελλάκτωρ και έχει επιλέξει να ασκεί και διοικητικό έλεγχο.

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα (15:47) στο Χρηματιστήριο Αθηνών η μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ καταγράφει οριακές απώλειες από άνοδο άνω του 1% που σημείωνε πριν και της Ελλάκτωρ ενισχύεται άνω του 13%.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης