Εργαστήριο ΣΕΒ για μάρκετινγκ στις εξαγωγές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 19:14
Εργαστήριο ΣΕΒ για μάρκετινγκ στις εξαγωγές

Εργαστήριο με θέμα: «Μάρκετινγκ και Διαφήμιση για Πετυχημένες Εξαγωγές» και σκοπό την κατανόηση και αξιοποίηση των εργαλείων αυτών, σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών στις χώρες του εξωτερικού, διοργάνωσε σήμερα ο ΣΕΒ στα γραφεία του.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για συγκεκριμένες πρακτικές μάρκετινγκ και διαφήμισης για την αγορά της Γερμανίας, μιας αγοράς προηγμένης αλλά και με έντονο ανταγωνισμό, αλλά και για την αγορά της Ασίας, μια αγορά αναπτυσσόμενη, με διαφορετική κουλτούρα από το δυτικό κόσμο.

Βασικός εισηγητής ήταν ο κ. Κυριάκος Κυριακόπουλος, Ph.D., Καθηγητής Στρατηγικής και Μάρκετινγκ, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Executive MBA, Ακαδημαϊκός Διευθυντής της Eurobank - ALBA MBA in Financial Services. Ακολούθησαν η κα. Νιόβη Παπαζώτου, Marketing Director, της εταιρείας "COCO - MAT Α.Β.Ε.Ε." και ο κ. Παναγιώτης Δρόσος, Global Business Development Director, της εταιρείας «ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Α.Ε.»

Μιλώντας για τη σημασία του εργαστηρίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ, Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, σημείωσε ότι η ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια, είναι ένα από τα μαθήματα της οικονομικής κρίσης, ενώ πρόσθεσε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν συνειδητοποιήσει ότι λειτουργούν σε ένα διεθνές περιβάλλον, και ότι πρέπει να προσαρμοστούν στο διεθνή ανταγωνισμό με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στις διεθνείς αγορές ως βασική προϋπόθεση επιτυχίας.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 19:16