Τη συνεργασία των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star αναμένεται να ανακοινώσουν οι διοικήσεις των δύο καναλιών το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση.

Η στρατηγική συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με το κανάλι Star πρόκειται να γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση που προβλέπεται να δοθεί στη δημοσιότητα περίπου στις 17:30, μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star δεν διευκρινίζουν αν η συνεργασία των δύο καναλιών θα αφορά μόνο διοικητικές υπηρεσίες και θέματα ή θα επεκταθεί στο ενημερωτικό πεδίο αλλά και στο εκπεμπόμενο πρόγραμμα.

Στα μέσα του φθινοπώρου είχε γραφτεί ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη εξαγόρασε τις μετοχές που κατέχει στον Alpha ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Κοντομηνάς για να διαψευστούν τα σχετικά δημοσιεύματα μόλις λίγες ώρες αργότερα από τον ίδιο τον κ. Κοντομηνά.Η φημολογία αυτή επανήλθε και σήμερα, αλλά όλα δείχνουν ότι οι όποιες ανακοινώσεις θα αφορούν την συνεργασία των δύο καναλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης