Στην έκθεση “Agrotica 2018”, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της, 1-4 Φεβρουαρίου 2018 , στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για πρώτη φορά η Bosch Ελλάδας, σηματοδοτώντας την έναρξη της δραστηριοποίησής της στον αγροτικό κλάδο και στη χώρα μας.

Στην μεγαλύτερη έκθεση του αγροτικού κλάδου, η Bosch έχει ως σκοπό να προβάλει τις καινοτόμες λύσεις της στο τομέα του digital farming για την δενδροκομία και τα λαχανικά. Η Bosch θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της εταιρείας BASF, όπου και θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με θέμα: «Σύστημα παρακολούθησης χωραφιού με έξυπνους αισθητήρες για ποιοτική σοδειά στα δέντρα, τη φράουλα και το σπαράγγι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bosch, ως πρωτοπόρος στον τομέα του Internet of Things και θέλοντας να καταστήσει την γεωργία περισσότερο βιώσιμη και αποδοτική μεταφέρει την τεχνογνωσία της και στον τομέα αυτόν. Μέσω έξυπνων τεχνολογιών που είναι υλοποιήσιμες και στη χώρα μας, η Εταιρεία προσφέρει στον καλλιεργητή τη δυνατότητα έγκαιρης λήψης αποφάσεων που βελτιώνουν την ποιότητα και αποδοτικότητα της παραγωγής.

Μολονότι Βοsch και BASF συνεργάζονται για πρώτη φορά στα πλαίσια της 27ης Agrotica, η παρουσία της BASF στην συγκεκριμένη έκθεση δεν πραγματοποιείται για πρώτη φορά.

Η BASF, κορυφαία εταιρεία στο κλάδο της φυτοπροστασίας, βρίσκεται εδώ και χρόνια κοντά στους αγρότες και όλους τους εμπλεκόμενους στη γεωργική παραγωγή, με στόχο την αειφόρο αγροτική ανάπτυξη. Παράλληλα, δεσμεύεται να υποστηρίζει τους αγρότες, προσφέροντας τους καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις, σήμερα και στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παρουσιάσεις της Bosch για το Smart Agriculture θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερο της BASF, Κτίριο 8 – Όροφος, Stand 30, το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 11:00 – 12:00 και 17:00 – 18:00.

Η Bosch Ελλάδας λειτουργεί ως θυγατρική του Ομίλου Bosch στην Ελλάδα από το 1992, αν και η παρουσία της καταγράφεται ήδη από το 1913. Σήμερα απασχολεί προσωπικό 67 ατόμων ενώ ο Όμιλος Bosch στην Ελλάδα απασχολεί συνολικά 519 άτομα.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία οι συνολικές πωλήσεις της για το 2016 ανήλθαν σε 40 εκατ. ευρώ και αν συμπεριληφθούν και οι θυγατρικές του ομίλου οι πωλήσεις φτάνουν τα 163 εκατ. ευρώ.

Δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων, Ηλεκτρικών Εργαλείων, Συστημάτων Θέρμανσης, Συστημάτων Ασφαλείας καθώς και στους Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στη Bosch Ελλάδας υπάγονται και οι δραστηριότητες της Κύπρου, της Αλβανίας και της Μάλτας.

Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών. Το οικονομικό έτος 2016 είχε πωλήσεις της τάξης των 73,1 δις ευρώ και απασχολούσε περίπου 390.000 υπαλλήλους .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης