Το BestPrice.gr, η πρώτη υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα του συνεργασία με την AfterSalesPro, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας BestPrice ΣΥΝergies.  Μέσω της συνέργειας αυτής επιτυγχάνεται η δυνατότητα δωρεάν δοκιμής των υπηρεσιών της AfterSalesPro για περισσότερα από 3.500 ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στο BestPrice.gr.  

Η  AfterSalesPro αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης αποστολών και παραγγελιών για όλα τα e-shop που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Η εφαρμογή διασυνδέει όλες τις γνωστές πλατφόρμες e-commerce με τα webservices 20+ εταιρειών courier, ενώ ταυτόχρονα με την αυτοματοποίηση της δημιουργίας των voucher, προσφέρει λύσεις διαχείρισης επιστροφών, pick-up, τηλεφωνικών παραγγελιών, αξιολόγησης πελατών και μία σειρά υπηρεσιών για την βελτιστοποίηση των pre και after sales διαδικασιών ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα BestPrice ΣΥΝergies του BestPrice.gr στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των συνεργαζόμενων καταστημάτων εξασφαλίζοντας προνομιακές χρεώσεις και παροχές σε υπηρεσίες τρίτων εταιριών μέσω ειδικών συμφωνιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το BestPrice.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα ενώ σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 3.500 ηλεκτρονικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων retailers της χώρας.  

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/synergies/after-sales-pro

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης